X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

23.Bölüm

Güllü, çiftliğe ağırlığını koyuyor

Güllü, çiftlikte her geçen gün, gücünü daha çok gösteriyor. Muzaffer, Halide ile ilgili şüphelerinin yersiz olmadığını kendi gözleriyle görmüştür. Ve bu durum, Muzaffer için büyük bir hayal kırıklığı olacaktır.
Güllü, Reşit’in annesi ile ilgili söylediklerinin gerçek olduğunu öğrenince beyninden vurulur. Bu olay bardağı taşıran son damladır artık. Bunun hesabını Cemşir ile Hamza’ya çok sert sormaya karar veren Güllü, alacağı kararla yine herkesi şok edecektir.
Güllü, her geçen gün gücünü çiftlikte daha çok göstermektedir. Ve kimse Güllü’ye karşı saygıda kusur edememektedir.
Kemal ile Halide, Muzaffer’in tepkisi karşısında tamamen köşeye sıkışmışlardır. Artık Halide için o çiftlikte yaşamak bir eziyete dönüşmüştür.
Bu gidişata daha fazla dayanamayan Halide tüm kurallarını, yasaklarını bir kenara bırakıp hayatı ile ilgili çok uç bir karar alacaktır. Ve bu kararın geri dönüşü olmayacaktır.   

BÖLÜMLER