X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

24.Bölüm

Muzaffer vuruluyor

Düşmanı ve sevmeyeni çok olan Muzaffer, silahlı saldırıya uğruyor. 

Halide, çiftlikten ayrılmıştır. Bu gidiş, başta Muzaffer olmak üzere
herkesi şoke etmiştir. Artık Halide, her türlü zorluğa göğüs gererek Kemal ile hayata sıfırdan bir başlangıç yapmaya hazırlanmaktadır.
Cemşir ile Hamza’yı çiftlikten kovan Güllü, hiç vakit kaybetmeden Reşit ile Hacer’i çiftliğe çağırır. Artık çiftçi başı ve Güllü’nün sağ kolu Reşit’tir.
Ama Güllü, yaşanılan tüm bu olayların ortasında bile her şeyi ve herkesi büyük bir dengede tutmaktadır. Ne çiftliktekiler, ne de Reşit ile Hacer, Güllü’den yüz bulamamaktadır.
Muzaffer’in, Zaloğlu’na hakkı olan tarlayı vermesi Güllü’yü çok sinirlendirir. Bu durum Güllü ile Muzaffer arasında gerginliğe yol açar.  
Bazılarının Muzaffer’e karşı kini, bazılarının ise kırgınlıkları vardır. Ama hissedilen duygu ne olursa olsun tek bir gerçek vardır. Muzaffer’in düşmanı ve sevmeyeni çoktur. Peki şimdi, Muzaffer’e doğrultulan silah kimin elindedir?

BÖLÜMLER