X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

26.Bölüm

Muzaffer Bey’i kim vurdu?

Halide’nin verdiği ifade ile Kemal’in suçsuzluğu ortaya çıkıyor. Ve herkes, “Muzaffer Bey’i Kemal vurmadıysa kim vurdu?” sorusunun cevabını merak ediyor.  Muzaffer Bey’in vurulduğu yerde Kemal’in kasketinin bulunması, okları ve hedefi belirlemiştir. Güllü, bu durum karşısında hem şoke olur, hem de Kemal’e olan nefreti ve öfkesi bir kat daha artar.
Fakat ortada büyük bir tesadüf vardır. Muzaffer Bey’i Kemal vurmamıştır. Halide’nin jandarmalara verdiği ifade doğrultusunda Kemal’in suçsuzluğu ortaya çıkar.
Yine başlanılan noktaya geri dönülmüştür. Herkesin ağzından “Muzaffer Bey’i Kemal vurmadıysa, kim vurdu?” sözleri tekrar çıkmaya başlar.
Muzaffer’in yokluğu Güllü’yü her geçen gün biraz daha eritmektedir ama her şeye rağmen Güllü, güçlü ve soğukkanlı tavrını korumaya çalışmaktadır. Artık onu hayata bağlayan tek şey, Muzaffer’in hatırası olan ve hayata gözlerini açmayı bekleyen bebekleridir. 
Jandarma için Muzaffer Bey’e en uzak insandan en yakınına kadar herkes potansiyel katil olma riski taşımaktadır. Bu kişi Muzaffer Bey’in eşi Serap Hanım olsa bile.

BÖLÜMLER