X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

28.Bölüm

Güllü hapishaneden çıkıyor

Halide, Kemal sayesinde yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlıyor ve Güllü hapishaneden çıkıyor. Halide, Güllü’nün Muzaffer’i öldürmediğini bile bile gerçeği saklamakta kararlıdır. Güllü’nün hapishaneden çıkması, Halide’nin çiftlikten ayrılmak zorunda kalması demektir. Halide, bu gerçekle yüzleşmek istememekte, ailesine ait toprakları Güllü’ye bırakmamak için direnmektedir.
Kemal, Güllü’nün katil olmadığına ilk andan beri inanmaktadır ve bu düşüncesinin doğru çıkmasından dolayı çok huzurludur. Ama Halide ile Yasin Ağa’nın saklamaya çalıştıkları bu inanılmaz gerçek, Kemal’i kelimenin tam anlamıyla şoke etmiştir. Kemal ile Halide, Güllü yüzünden bir kez daha karşı karşıya gelmişlerdir.
Güllü tüm bu yaşanılanlardan habersiz hapishanedeki yeni hayatına alışmak için çaba sarf etmektedir.
Halide, Kemal’in sayesinde yaptığının ne kadar yanlış bir şey olduğunu fark eder. Ve şimdi tek bir gerçek vardır, Güllü hapishaneden çıkmalıdır. Ve yine başa dönülmüştür. Muzaffer Bey’in katili hala bulunamamıştır. Peki bir türlü bulunamayan bu kişi kimdir ve nerdedir?

BÖLÜMLER