X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

29.Bölüm

Muzaffer Bey’in katili bulunuyor

Güllü, hapishaneden çıktıktan sonra çiftliğe her zamankinden farklı bir şekilde dönmüştür. Artık çiftlikteki ve fabrikadaki tüm işleri üzerine devralmalı ve aktif bir şekilde bu işleri yürütmelidir.
Ama Güllü bu konularda hiç tecrübesi olmadığı ve nasıl davranması gerektiğini bilmediği için bocalamaktadır. Köylüler, Güllü’yü hala teneke mahallesinin Güllü’sü olarak gördükleri için sıkıştırmakta, Zekai ise Güllü’ye doğru yolu göstermeye çalışmaktadır.
Halide ile Kemal ise sıfırdan kurdukları yeni hayatlarına ilk adımlarını atmışlardır. Ama Kemal’in yaşamayı düşündüğü ev bir zamanlar Güllü ile evlendiklerinde oturmayı hayal ettikleri evdir. Kemal bu durumu Halide’ye açıklamaya karar verir. Jandarma, Muzaffer Bey’in katilini bulmak için tüm gayretiyle araştırmalarına devam etmektedir. Herkes Güllü’nün silahının üzerindeki diğer izin kime ait olduğunu büyük bir heyecanla beklemektedir. Aydın ise çiftlikteki yeni hayatına hemen alışmıştır. Aydın’ın gelişi biraz olsun Güllü’nün yalnızlığına iyi gelmiştir. Ve çiftlikteki o gergin hava hemen dağılmıştır. Muzaffer Bey’in Zaloğlu’na verdiği toprakları Güllü’nün geri alması Zaloğlu’nu deliye döndürür. Güllü ise verdiği karardan vazgeçmeyecektir, Zaloğlu aklının başına gelmesi için zincire vurulacaktır. Ve herkesin beklediği son nihayet gelmiştir. Muzaffer Bey’in gerçek katili sonunda ortaya çıkmıştır.

BÖLÜMLER