X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

31.Bölüm

Çiftliğe baskın var!

Kabak Hafız’ın öncülüğünde ve Kemal’in de içlerinde olduğu kalabalık bir grup, zorla alıkonulan Ramazan’ı kurtarmak için ellerinde kazma küreklerle çiftliğin kapısına dayanıyor.
Güllü’nün Zaloğlu’nu çiftliğe kapatıp, tutsak etmesi, herkesi ayaklandırmıştır. Jandarmanın bu konuda kayıtsız kalması, Kabak Hafız’ın öncülüğünde herkesin bir araya gelip çiftliğin kapısına dayanmasını sağlamıştır.
Güllü, başta Kemal olmak üzere bu kadar büyük bir topluluğun Zaloğlu’nun arkasında olduğunu görünce çok şaşırmıştır. Bu zalim tavır artık herkesin çiftliğin hanımına karşı durmasına sebep olmuştur ve Zaloğlu nihayet bulunmuştur.
Hamza’nın zorlu yolculuğu devam etmektedir. Ama şimdi geçmesi gereken engel çok risklidir. Sınıra ulaşabilmesi için mayınları göze alıp, o tarladan geçmelidir.
Hamza’nın kimseye söyleyemediği bir sırrı vardır. Muzaffer Bey’in cinayetini Hamza işlemiştir ama, bu kararı tek başına almamıştır! Halide’nin de düşündüğü gibi gerçekten Hamza’nın arkasında biri var mıdır?  
Güllü, Halide’ye söz verdiği gibi tüm gelirlerden hakkına düşen parayı verecektir. Ama bir şartı vardır. Halide, bir seçim yapmalıdır. Ya, Kemal’le yoksul bir hayatı yaşayacak, ya da tekrar eskisi gibi çiftlikteki lüks hayatına geri dönecektir. Halide, Güllü’nün bu teklifine acaba nasıl bir cevap verecek? 

BÖLÜMLER