X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

33.Bölüm

Güllü, Hamza’yı buluyor

Güllü, Cemşir ve Zehra’yı da yanına alarak Hamza’nın kaldığı yere doğru yola çıkar. Hamza’nın yaşadığı yavaş yavaş Adana’da duyulmaya başlamıştır. Herkes, durumun şaşkınlığını yaşayıp, bu olanlara bir anlam veremezken, Halide, Hamza’nın arkasında birinin olduğunu düşünmektedir.
Gülizar ile Reşit’in yakınlığı her geçen gün artmaktadır. Artık Gülizar da Reşit’e naz yapmayı bırakmış, bu durumdan hoşlanmaya bile başlamıştır. Hacer ise Reşit’in hareketlerinden içten içe şüphelense de bir türlü neler döndüğünü anlayamamaktadır.
Sonunda Güllü ve Komutan Cemal aynı anda Hamza’yı bulmuştur. Hamza, karşısında hem ailesini, hem de jandarmaları görünce ne yapacağını bilemez.  Peki şimdi ne olacak? Güllü, Hamza’yı vuracak mı? Yoksa jandarmaya teslim mi edecek? Peki ya Zekai, Hamza ile sadece ikisinin bildiği bu sırrı ne kadar daha saklayacak?
 

BÖLÜMLER