X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

37.Bölüm

Halide’nin, Ramazan ve Pakize’nin düğününde çıkardığı olay, her şeyi altüst etmiştir. Kemal’e herkesin içinde Güllü’yü hala sevip sevmediğini soran Halide, evliliklerini kökten sarsacak bir tepkiyle karşılaşır. Çiftliğe dönen Güllü, Halide’nin söylediklerinin utancı ile Kemal’e yakın olmanın verdiği mutluluk arasında gidip gelirken, Halide ve Kemal tartışmakta, evliliklerini sorgulamaktadır. Kemal’in kapıyı çekip gitmesi ise Halide’yi kesin bir kararın eşiğine getirir.   
Pakize ile Ramazan, tüm bu olup bitenden uzakta, baş başa geçirdikleri ilk gecenin ardından Güllü’nün verdiği parayı nasıl kullanacaklarını düşünmeye başlamıştır. Ertesi sabah fabrikaya giden Güllü’yü ise bir sürpriz beklemektedir. Kemal onu görmeye gelmiştir. İki eski aşığın konuşması, her ikisi için de küllenmiş geçmişlerini biraz daha alevlendirecektir. Hapishanedeki Hamza’yı ziyarete giden Cemşir, oğlunun tehdit edildiğini, ölümle burun buruna geldiğini öğrenir. Hamza’yı kurtaracak bir çare ararken, ona yardım edecek kişi Kabak Hafız olacaktır. Diğer yandan Orhan, karısı Seher’in Adana’ya gelişinden hoşnutsuzdur. Seher ise Orhan’ın Güllü’ye olan yakınlığından rahatsız olmuştur. Halide, Neriman’la Kemal ve evliliği konusunda dertleşir ve bir çıkış yolu ararken, aklına Güllü’nün kendisine uzun süre önce yaptığı teklif gelir. Kemal’den boşandığı takdirde Muzaffer’in ona bıraktığı mirası alabilecektir. Ancak bu kararı vermesi kolay değildir. Halide’nin kararı, Güllü ve Kemal için bütün dengelerin değişmesine sebep olacaktır.

BÖLÜMLER