X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

55.Bölüm

Ekrem’in, Karahasan arazisini satın alması ve çeltik ekme kararı, köyde bomba etkisi yaratır. Ekrem dediğini yaparsa, köy sular altında kalacak ve sıtma gibi hastalıklar baş gösterecektir. Köylüler kara kara ne yapacaklarını düşünürken, Kemal, Ekrem'in çeltik ekmek için gereken izni alamayacağına inanmaktadır.
Güllü, köylülere verdiği sözü tutmak için Ekrem'le konuşmaya gider. Onu kararından vazgeçirmeye çalışır ancak başarılı olamaz. Ramazan’ın yanında çalışmaya başlayan Reşit meyhaneyi yeniden popüler bir yer haline getirmeyi başarır. Ancak bulduğu "çözüm" Ramazan’ı zor durumda bırakacak gibidir.
Kabak Hafız kendini zengin olma hayaline kaptırır. Kulağına çalınan söylentilere inanarak, ormanda define aramaya başlar. Bu, Halide ile Ekrem'in Celal'in cesedini gömdüğü ormandır. Ekrem'in çeltik ekmek için gerekli izni alması, Kemal ve köylüler için kötü bir sürpriz olur. Kemal, Ekrem’e gidip onu engellemek için elinden geleni yapacağını, yasal yollara başvuracağını söyler. Ekrem artık Kemal'i sık sık karşısında bulacaktır. Güllü’nün tefecinden aldığı borcu ödemesi gereken süre dolmak üzeredir. Borcunu ödemesi gereken gün yaklaştıkça, tefeci Güllü üzerindeki baskıyı arttırır. Güllü’nün tek bir çaresi kalmıştır. Ne yapıp edip fabrikadaki işi hızlandıracak, borcunu kapatacak kadar pamuğun iki gün içinde işlenmesini sağlayacaktır. Güllü işi yetiştirmek için işçilerle beraber çalışırken, Kemal, Pakize ve Cemşir de ona yardım etmeye gelirler. Halide, Güllü'nün imkansız görünen bu işi başarıp başaramayacağını merakla beklemektedir. Güllü'den intikamını almak için onu zor duruma düşürecek her şeyi yapmaya hazırdır. İmkansızın başarıldığı gece, Halide'nin yapacağı büyük bir  kötülük her şeyi alt üst edecektir.

BÖLÜMLER