X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

57.Bölüm

Doğumgünü partisi sırasında cinayet suçlamasıyla tutuklanan Halide şaşkındır.
Jandarma karakolunda Celal’i tanımadığını söyler ve suçunu inkâr eder. Ancak bu
nezarethaneye gönderilmesine engel olmaz. Halide’yi çok zor günler beklemektedir. Ekrem, Kemal’e gidip Halide'yi tutuklamalarına sebep olan ifadesini geri almasını söyler. Yoksa sadece kendisi değil, köylüler de bundan zarar görecektir.
Diğer yandan Güllü, Kemal’in evli olması sebebiyle hakkında çıkan dedikodular
yüzünden zor durumdadır. Ramazan da, Halide’nin tarafına geçmiş, Kemal ve Güllü’ye karşı cephe almıştır. Bu sırada çiftliğe gelen bir mektup Güllü’yü allak bullak eder. Mektup, Orhan’dan gelmekte ve yakında görüşeceklerini yazmaktadır. Güllü mektuba inanmak istemese de, Orhan’ın hayatta olduğu şüphesine kapılır. Bu sorunun cevabını alması ise uzun sürmeyecektir.

BÖLÜMLER