X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

9. Bölüm

Muzaffer’den Güllü’ye jest

Behiye ile yaşadığı her şeyi ve her anı Güllü’ye karşı uygulayan Muzaffer, Güllü’ye ne kadar yanlış davrandığını sonunda fark ediyor ve yanlışını çok güzel bir jestle düzeltmeye karar veriyor.  

Ramazan’ın Güllü’yü çiftliğe geri getirmesi herkeste büyük bir şok etkisi bırakmıştır. Bu dönüş, asıl şimdi Güllü için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Her şey Güllü’nün lehinedir ve bu durum başta Halide olmak üzere kimsenin hoşuna gitmemektedir.
Muzaffer’in aniden Güllü’ye evlenme teklif etmesi nasıl bir şok etkisi yarattıysa, bu teklifi Güllü’nün red etmesi de Muzaffer’de öyle bir etki yaratmıştır.
Muzaffer, Behiye ile yaşadığı her şeyi ve her anı Güllü’ye karşı uygulamaktadır. Behiye’nin o çiftlikteki ağırlığının iyice farkına varan Güllü ise bu durumdan son derece rahatsız olmaktadır.
Muzaffer, Güllü’ye ne kadar yanlış davrandığını sonunda fark etmiştir ve Güllü, Muzaffer’e çok güzel bir ders vermiştir. Şimdi Muzaffer, bu yanlışı çok güzel bir jestle düzeltmeye kararlıdır.  

BÖLÜMLER