X
X

'Bırak Soner'in yakasını'

25.05.2011 Çarşamba 11:16 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

İşte yan rollerde yıldızlaşan oyuncular...

123.jpg

123.jpg

Bir partide objektife poz veren bu genç yıldızı her hafta milyonlarca kişi öfke içinde izliyor...
122.jpg

122.jpg

Çünkü o kuzeninin aşık olduğu adamla sırf zengin olduğu için evlenmeyi kafasına koymuş, acımasız ve kelimenin tam anlamıyla kötü bir karakteri canlandırıyor. Ve bunu o kadar başarıyla yapıyor ki, milyonlarca seyirci hem onun başarısını alkışlıyor hem de ondan ölesiye nefret ediyor.
121.jpg

121.jpg

O genç kız, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mesude karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya'dan başkası değil
120.jpg

120.jpg

Şahinkaya, 23 Şubat 1988 doğumlu... Dünyaya gözlerini açtığı yer ise Türkiye'den kilometrelerce uzakta bir ülke: Senegal.
119.jpg

119.jpg

Daha önce Deniz Yıldızı adlı dizide Hande karakterini canlandıran Şahinkaya, büyükelçi Salim Levent Şahinkaya'nın kızı. Babası son olarak Libya'da görevliydi.
118.jpg

118.jpg

Genç oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Mesude'sini öyle başarıyla canlandırıyor ki, bu karakter her ne kadar 'kötü' de olsa seyircinin hafızasına çoktan kazındı bile. İnternetteki sosyal paylaşım sitelerinde Mesude karakteri için açılan forumlarda "güzelsin ama gıcıksın", "bırak adamın yakasını" gibi ilginç yorumlar yer alıyor.
117.jpg

117.jpg

Aynı dizinin bir başka yan karakteri de Soner. Mete Horozoğlu'nun canlandırdığı bu karakter daha ekranda göründüğü ilk andan itibaren genç kızların gözdesi oldu...
116.jpg

116.jpg

Bu yıl televizyon ekranına damga vuran karakterlerden biri de Fatmagül'ün Suçu Ne dizisindeki Mukaddes Yenge idi... Mukaddes Yenge'nin bu kadar öne çıkmasında onu canlandıran Esra Dermancıoğlu'nun oyunculuğunun katkısı tartışılmaz.
115.jpg

115.jpg

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin ilgi çeken yan karakterlerinden biri de Mukaddes Yenge'nin eşi Rahmi. Biraz "safça" bir karakter olan Rahmi'yi Bülent Seyran canlandırıyor.
114.jpg

114.jpg

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin dikkat çeken yan karakterlerinden biri Asu... Büyük bir aşk acısı çeken bu kararteri genç oyuncu Sevtap Özaltun canlandırıyor.
113.jpg

113.jpg

Hanımın Çiftliği dizisinde dikkatleri üzerine kilitleyenlerden biri hizmetçi Gülizar. Gülizar'ı genellikle TV dizilerinde kötü kadınları canlandıran Evrim Solmaz oynuyor.
112.jpg

112.jpg

Dizide öne çıkan yan karakterlerden biri de Kabak Hafız. Aslında aklından binbir fesatlık geçen ama dışarıya karşı dini bütün gibi görünen bu karakteri deneyimli oyuncu Ali Düşenkalkar canlandırıyor.
111.jpg

111.jpg

Dizinin ilk bölümlerinde pek çok izleyici Zaloğlu Ramazan'dan nefret etti. Zaloğlu Ramazan karakterini genç oyuncu Necip Memili canlandırıyor.
110.jpg

110.jpg

Küçük Sırlar’ın ana karakteri Sinem Kobal'ın oynadığı Su'ydu. Ama Merve Boluğur, Ayşegül adlı kötü karakteri öyle başarılı bir şekilde canlandırdı ki Kobal'ı bile geride bıraktı.
109.jpg

109.jpg

Sırada, bir gecede şöhret olma hayalini gerçekleştiren Aras Bulut İynemli var. Öyle Bir Geçer zaman Ki'de canlandırdığı Mete karakteninin onun ilk oyunculuk deneyimi olduğu ortaya çıkınca da herkes çok şaşırdı.
108.jpg

108.jpg

Barış Falay daha önce Aliye dizisindeki düzenbaz Müco karakteriyle seyircinin dikkatini çekmişti. Daha sonra Ezel'de Kerpeten Ali olarak ekrana gelmeye başladı ve başlarda kötü karakter olmasına rağmen kısa zamanda sevildi.
107.jpg

107.jpg

Behzat Ç.'de Erdal Beşikçioğlu'na eşlik eden Fatih Artman, daha 23 yaşında ama dizide 30'lu yaşlanında bir karakteri canlandırıyor.
106.jpg

106.jpg

Yahşi Cazibe'de öne çıkan öyle bir yan karakteri var ki onu görmezden gelmek de imkansız. Hande Katipoğlu'nun canlandırdığı zengin kızı Simge bir anda seyircinin dikkatini üzerinde topladı.
105.jpg

105.jpg

Ekrana çoktan veda etmiş olsa da Muzaffer Üstündağ'ın canlandırdığı Muro, gelmiş geçmiş en ünlü yan karakterlerden biri.
104.jpg

104.jpg

Şenay Gürler bugüne kadar bir çok sinema filminde, tiyatro oyununda ve dizide birbirinden çok farklı karakterleri canlandırdı. Ama en çok hafızalara kazınan karakteri Avrupa Yakası'ndaki Fatoş oldu.
103.jpg

103.jpg

Başarılı oyuncu Günay Karacaoğlu bugüne kadar bir çok sinema filmi ve TV dizisinde rol aldı. Şu sıralar Gönülçelen de Gülnaz karakteriyle ekrana geliyor.
102.jpg

102.jpg

Ekrana damga vuran dizilerden Avrupa Yakası'nın belki de en çok hayranı olan karakterlerinden biri Engin Günaydın'ın canlandırdığı Burhan Altıntop.
101.jpg

101.jpg

Avrupa Yakası'nın unutulmaz karakterlerinden biri de Gaffur'du. Peker Açıkalın'ın canlandırdığı Gaffur karakteri yüzünden artık tarihe karışan çubuklu pijama bile yeniden gündeme geldi.