X
X

Hayat Mucizelere Gebe 1. Bölüm Fotoğrafları

04.12.2015 Cuma 12:47 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Öğretmenlik atamasını beklerken bir otelde geçici olarak garsonluk yapan İnci, bir gün bir doktora gider ve tüm hayatı değişir. Kanal D'nin yeni bombası "Hayat Mucizelere Gebe" Pazar saat 21:00'de Kanal D'de!

Öğretmenlik atamasını beklerken bir otelde geçici olarak garsonluk yapan İnci, bir gün bir doktora gider ve tüm hayatı değişir.

Jinekolog yanlışlıkla, beş yıl önce tanışıp aşık olduğu ama sonra bir daha hiç görmediği Engin’in spermlerini ona zerk eder. İnci hamile kalır. Tam da o günlerde dürüst, güvenilir komiser Serhat’la evlenmek üzeredir.

Bu hamilelik ikilinin dünyalarını alt üst eder. İnci bebeği doğurup doğurmama konusunda kararsızdır. Üstelik her kafadan bir ses çıkmaktadır. Anne Süheyla, kızının geleceğini düşünerek bebeği doğurmamasını söylerken, anane Esma dinen günah olduğunu söyleyerek karşı çıkar.

Engin’in menfaatçi karısı Didem yıkılmak üzere olan evliliğini kurtarmak için bu bebeğin doğmasını ve ona sahip olmayı her şeyden çok ister.

Serhat evleneceği kızın başına gelen bu talihsiz olayla sarsılıp bebekten istemeyerek de olsa kurtulmayı dilerken Engin ise genç yaşta yakalandığı kanser hastalığını atlatmış ve bir daha baba olamayacağı gerçeğiyle yüz yüze kalmış olduğundan bebeğin doğmasını her şeyden çok arzulamaktadır.

Peki, İnci ne yapacaktır? Bu bebeği doğurmalı mı yoksa doğurmamalı mıdır?

İnci’nin kararı yalnız onu değil, hayatındaki herkesi de çok yakından ilgilendirmektedir.

Engin, Süheyla'nın patronudur