X
X

''Hayat Mucizelere Gebe, Bol Sürprizli, Bol Eğlenceli Bir Dizi''

28.11.2015 Cumartesi 11:52 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Yiğit Dikmen, 'Hayat Mucizelere Gebe' ile Ekrana Dönüyor.

Yetenekli oyuncu Yiğit Dikmen, başrollerini Hande Ataizi, Damla Colbay ve Işıl Yücesoy ile paylaştığı büyük bir merakla beklenen 'Hayat Mucizelere Gebe' ile çok yakında Kanal D ekranlarından izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Şimdiye kadar yer aldığı projelerle ciddi bir hayran kitlesi edinen genç oyuncu bu kez komedi dizisiyle ekranlara dönüyor. Dikmen, Hayat Mucizelere Gebe' de genç yaşında yaşadıklarıyla hayata bakış açısı değişen Engin karakterini canlandıracak.

Şık bir otelin sahibi olan Engin'in yeni hayatı, İnci'nin mucizevi bir şekilde dahil olmasıyla bir anda değişiyor.

Canlandırdığı Engin karakteri için heyecanlı olduğunu belirten Dikmen Hayat Mucizelere Gebe'nin; farklı konusu ve yüksek enerjisiyle izleyicinin beğenisini kazanacağını belirtiyor. Dikmen "Sıcak, samimi oldukça eğlenceli bir hikayemiz var.

Başta kötü gibi gözüken olaylar bile aslında hiç beklemediğimiz mucizelere sebep olabilir, dizimiz de isminden de anlaşılabileceği gibi bu sürprizleri eğlenceli üslubuyla anlatacak” diyor.

Tek arzusu öğretmenlik atamasını alıp mesleğe başlamak ve sevdiği adamla evlenmek olan İnci’nin tıbbı bir kaza sonucu hayatının bir anda altüst olması ile başlayan dizi, 3 kuşak kadının hikayesini eğlenceli bir dille konu alıyor.

“Hayat Mucizelere Gebe” çok yakında Kanal D’de başlıyor.
Damla Colbay, İnci karakterini oynamaktadır