X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm

Danyal yeni bir iş kurma bahanesi ile bankadan para çekme peşindedir. Kredi alabilmesi mümkün olmadığından kefil arar. Ablası Şükran ve yeğeni Hayati'yi kafalayamayan Danyal, Tahsin'i ağına düşürür. Danyal, Tahsin'in ablasına olan aşkını kullanır ve kefil olmasını sağlar. Bankaya gittiklerinde Şükran ile karşılaşırlar. Şükran'ın bankada olma sebebi ise, Hayati'ye müstakbel eş bulma umududur. Banka sırasında tanışıp, evlenen kişilerin olduğunu duyması yeter.

Bu sırada azılı bir soyguncu adamları ile birlikte bankaya girer. Ellerindeki silahlarla herkesi rehine alır. Danyal, Hayati'ye ulaşmayı başarır. Hayati can havliyle bankaya ulaşır; fakat, soygun yapılan bankaya o bölgeye bakan sınır karakolu çoktan gelmiştir. Hayati içeri girmenin planlarını yaparken imdadına pizza dağıtıcısı yetişir. Onu kıyafetleri ile bankaya gizli bir şekilde girer. Soyguncularla karşı karşıyadır artık. İşler istediği gibi ilerlerken olaylar bir anda tersine döner. Sonunda Hayati de rehinedir. 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hayati ve Diğerleri dizisinin senaristleri Onur Özcan ve Murat Özsoy'dur

FRAGMANLAR