X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

1.Bölüm

Kanal D’nin başrollerini; Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun’un paylaştıkları, merakla beklenen yeni dizisi “Hayat Yolunda”, ilk bölümü ile izleyiciyle buluştu.

Yapımını D Yapım’ın, yapımcılığını E. Ayşe Durmaz’ın üstlendiği, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın yaptığı, senaryosunu da Nuran Evren Şit kaleme aldığı “Hayat Yolunda”, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan dolu hikayeleriyle, izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday.

Dizinin ilk bölümünün konusu şöyle;
Tüm yaşamını karşılık beklemeden hayat kurtarmaya adamış Prof. Dr. Veysel Hoca’nın sahip olduğu özel hastane, maddi sıkıntılar sebebiyle iflasın eşiğine gelmiştir. Üstelik hastanesinin doktorları da birer birer istifa etmektedir. Yeni bir düzene adım atmak isteyen Veysel Hoca, Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapmakta olan, kendi yetiştirdiği başarılı cerrahlara iş teklif eder. Aldığı ret cevaplarıyla sarsılan Veysel Hoca’nın sağlığı tehlikeye girer. Babasına yardım etmek isteyen Yelda ise, eski arkadaşlarıyla tek tek görüşüp onları hastanede çalışmaya ikna etmek için yollara düşer.

Kocasının ihanetini hiç beklenmedik bir şekilde öğrenen Şafak’ın dünyası bir anda başına yıkılır. Kendisine asistanlık yapan Melis’in kocasıyla yaşadığı yasak aşkı artık çalıştığı hastanede bilmeyen kalmamıştır. Kocasından bir açıklama bekleyen Şafak, onun ani boşanma kararıyla bir kez daha yıkılır. İzmir’den ayrılmayı aklına bile getirmeyen başarılı doktor, yaşadığı olaylar üzerine Yelda’nın teklifini değerlendirmek zorunda kalır.

İstanbul’un en lüks hastanelerinden birinde beyin cerrahı olarak çalışan yakışıklı ve medyatik doktor Selim ise, ameliyatına girdiği işadamının vefat etmesiyle hastaneden ayrılmak zorunda kalır. Bir süre mesleğine ara verme kararı alan Selim’i ikna etmek Yelda için kolay olmaz. Van’da depremzedelere şifa dağıtan ve Şafak’ın eski sevgilisi olan Cem ise, çok sevdiği küçük hastasının fenalaşması sonucu Yelda’nın teklifini çok istemese de düşünmek zorunda kalır. Yıllar önce doktorluğu bırakıp ticarete bulaşan Tayfun’un yolu ise ummadığı bir şekilde konferanslarda hayranlıkla dinlediği Veysel Hoca ve kızı Yelda ile kesişecektir. Eski öğrencileriyle yepyeni bir başlangıç yapmaya çalışan Veysel Hoca’yı kötü bir sürpriz beklemektedir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR