X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

3.Bölüm

Alp, Veysel Hoca’nın hastanesine ortak oluyor.  Ardından da, hastanede bir toplantı düzenleyen Alp,  yaptığı açıklama ile tüm dengeleri altüst ediyor.

Veysel Hoca'nın kalp krizi geçirmesi herkesi derinden etkilemiştir. Cem ile Şafak, Veysel Hocalar'ının durumuyla yakından ilgilenir.

Yelda, Alp'in ortaklık teklifini Şafak’la görüşür. Genç kadın, kocasının ihanetine rağmen bu teklife sıcak bakar. Tek isteği hastanenin kurtulması ve Veysel Hoca'nın eski sağlığına kavuşmasıdır. Bir yandan da kocasının onunla barışmak için böyle bir şey yaptığı düşüncesiyle karmaşık duygular içindedir.

Zeliş'in durumu her geçen gün daha da kötüye gitmektedir. Cem, çaresizce küçük kızın annesinin gelmesini ümit eder. Durumu öğrenen Şafak, bir de gidip kendisi konuşmak ister. İkili, talihsiz kızın tedavisi sırasında geçmişin izlerini silmeye çalışsa da, gene de tartışmadan duramazlar.

Selim, ameliyatta kaybettiği hastasının eşi Sevim'in sürpriz ziyaretiyle sarsılır. Acılı kadın, elindeki otopsi dosyasıyla Selim'i dava edeceğini söyleyerek tehdit eder. Yakışıklı doktora gizli bir aşk besleyen Seza Hemşire, tanık olduğu konuşmadan sonra dosyayı alıp incelemeye başlar.

Alp, Melis’e İstanbul’a yerleşeceğini söyler. Her şeyi kızı için yaptığını söylese de, Melis’i inandırmak kolay değildir. İçine düşen umutla kocasını ziyarete giden Şafak, gördüğü manzara karşısında işlerin hiç de sandığı gibi olmadığını anlar.

Veysel Hoca ile el sıkışan Alp, hastanede bir toplantı düzenler ve yaptığı açıklama ile tüm dengeleri altüst eder.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR