X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4.Bölüm

Alp’in, Melis’i başhekim yapması hastaneyi karıştırıyor. Bu karar karşısında çılgına dönen Şafak, hastaneden ayrılmaya karar veriyor.

Alp’in, Melis’i başhekim yapması hastaneyi karıştırır. Şafak, bu karar karşısında çılgına döner ve hastaneden ayrılmaya karar verir. Yelda, Alp’in böyle bir karar alamayacağını iddia etse de, hukuki açıdan hiç bir engel yoktur. Şafak, Cem’in ricası üzerine ayrılma kararını Zeliş’in operasyonundan sonraya erteler.

Girdikleri bir ameliyatta Cem’in eliyle ilgili yaşadığı sorunu fark eden Şafak ile başarılı doktor arasında gerginlik yaşanır. Şafak, Cem’in Veysel Hoca’nın ameliyatına girmesini engellemeye çalışır.

Hastanede ise sürpriz bir yakınlaşma yaşanır. Selim, farkında olmadan Seza ile yakınlaşır. Hiç beklemediği bir anda genç hemşire, Selim’in aklına düşer. Her şeye rağmen Cem, Veysel Hoca’yı bypass için ameliyata alır.

Melis, hiç vakit kaybetmeden hastanedeki başhekimlik görevine başlar ve tüm ekip ile bir tanışma gecesi düzenler. Bütün hastane tam kadro katılır geceye. Şafak’ın da hastaneden ayrılmasıyla zaferini ilan ettiğini düşünen Melis’i gecenin sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR