X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Hıçkırık 10. Bölüm

Aslı ile evlendirilme hikayesinden sıkılan Kenan bu işe so vermek ister. Aslı ile baş başa kaldığı sırada ona bu evlilik işinin olamayacağını söyler. Aslı bu durumu kaldıramaz ve bara gidip sarhoş olur. Telefonla Kenan'ı arar. Kenan onu evine bırakmak için bara gittiği sırada Nalan, buluşmak için sözleştikleri mekana gelir. Uzun süre mekanda bekleyen Nalan, Kenan'a da ulaşamayınca sinirli bir şekilde eve döner. Kenan, evini bilmediği Aslı'yı konaktaki kendi evine götürür. Bu sırada eve gelen Nalan, Kenan'ın arabasını görünce öfkeyle Kenan'ın odasına girer. Aslı'yı yatakta gören Nalan hışımla odadan çıkar ve arabasına biner. Kenan'da arkasından bindiği araba ile hızlıca konaktan uzaklaşırlar. Nalan arabayı hızlı ve kontrolsüz sürmektedir. Bu durumun sonu kötü biter.

Gonca, kolye yüzünden karakolluk olur. Ablası Hayat hemen Vesimeyi arar. Vesime yanında, hukuk mezunu olan Nalan'ı da getirmiştir. Nalan, Gonca'nın avukatlığını üstlenir ve olayı çözüme kavuşturur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR