X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Hıçkırık 30. Bölüm

Nalan, hem Kenan'dan uzak durmak, hem de rahatlamak için İlhami'nin tatil fikrini kabul eder. Kenan'a bu tatil hakkında ilk kez yalan söyler. İlhami, Nalan ile tatile giedecek olmakdan dolayı mutludur. Bu mutluluğunu kardeşi Aslı ile de paylaşır. Kenan, Aslı'dan tatil ile ilgili Nalan'ın gizlediği durumu öğrenir. Çok öfkelenir. İlhami'nin evine giderek Nalan'ı gitmemesi için uyarır. Nalan kararlıdır. İlhami'nin, Kenan'ı karşımaması konusunda uyarması ise sorunun büyümesine neden olur. Aralarındaki tartışma büyür ve Kenan, İlhami'ye kafa atar. Nalan bu olaya engel olamasa da Kenan'ı, İlhami'nin evinden kovar.

Kutsi, Kenan'ın halası Hatice'nin onu bulmasını Azmi'ye anlatır. Geçmişte yaşanan olayların su yüzüne çıkmasından korkan Azmi, Kutsi'yi olaydan ve Hatice'den Kenan'a anlatmaması için tembihler. Kutsi zor durumdadır. Gerçekleri Kenan'ın bilmesi gerektiğini düşünür. Kendisinde Hatice'nin numarası vardır ve Kenan ile kardeşi Yıldız2ın biraraya gelmesi gerektiğini düşünmektedir.

Hayat, Engin ile birlikte sözü attıklarını babası Burhan'a söyler. Burhan çok sinirlenir ve soluğu konakta alır. Azmi'yi karşısına alıp tatsızlık çıkarır. Vesime de dahil olmak üzere tehditler savurarak konaktan ayrılır. Azmi ve Perihan bu olaydan dolayı çok hiddetlenirler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR