X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Hıçkırık 32. Bölüm

Kenan, Nalan'ı köy evine kaçırır ve İlhami ile olan evlilik meselesinin iç yüzünü öğrenmeye çalışır. Nalan içi acıya acıya sahte evliliğini savunur. Kenan deliye döner. İşin içinde bir bit yeniği olduğuna emindir; fakat, Nalan'dan ufacık da olsa gerçeklere dair bir ipucu yakalayamaz. Bu sırada Nalan, İlhami'ye konum göndererek yerini bildirir. İlhami köy evine gelir. Kenan ve İlhami arasında kavga çıkar. İlhami arabasından aldığı tüfekle Kenan'ı tehdit eder. Kenan atik davranır ve tüfeğin üstüne atlar. Tüfek ateş alıyor!

Hayat, kendisini bir daha görmeyeceğini söyleyen Engin'i aklından çıkaramaz. Ona aşık olduğunu hisseder. Kardeşi Gonca'dan öğrendiği bir bilgi üzerine Engin'i görmek için şirkete gider. Engin'i eski sevglisi ile olan yakınlaşmalarından dolayı fırçalar. Engin ise, Hayat'ın bu kıskanç tavrından dolayı mutludur.

Perihan geçmişindeki bir sıkıntı yüzünden, Rıza isimli bir kişi ile görüşmek için cezaevine gider. Onu oraya kadar Selin takip eder. 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR