X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Hıçkırık 47. Bölüm

İlhami, evlendikten sonra konağa götürmek için Nalan'ı ikna etmeye çalışır. Evlendiklerini herkese duyurmak istemektedir. Nalan bu isteğe şiddetle karşı çıkar. Öğrendiklerinden sonra babasını görmek istemez; fakat, İlhami onu zorlar ve konağa giderler. Azmi'ye evlilik haberini ilk Nalan verir. Azmi duydukları karşısında çok şaşırır; fakat, odada özel olarak konuştuklarında ikinci bir şok dalgası onu beklemektedir. Nalan, Kenan'ın babasını öldürdünü bildiğini yüzüne haykırır. Azmi kendisini fazla tutamaz ve öldürdüğünü itiraf eder.

Hayat, iş aramaktadır. Evde durumlar zor geçmektedir. Bu sırada Engin, şirketle ilgili aradığı fırsatı bulur. Kenan'ın yarım bıraktığı bir projeyi bitirmek için kollarını sıvar. Hayat'a da şirkette asistanlık işi teklif eder. Hayat bu işi kabul eder. Başladığı gün yarım kalan proje ile ilgili rapoları halleden Hayat, Engin'i büyük bir dertten kurtarır ve proje anlaşması kabul edilir.

Melek, kardeşini bulmak için yollara düşer. İlk adresi ise Kutsi'nin barınağı olur; fakat, adresi bulmakta zorlanır. Dikkatsiz bir anında ona araba çarpar. Kenan o sırada oradan geçmektedir ve Melek'e ilk müdahaleyi yapar; fakat, Melek'in kalbi atmamaktadır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR