X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Hıçkırık 48. Bölüm

Kenan, araba çarpan Melek'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye getirir. Melek'in durumu kritiktir. Vesime olayı öğrenince derhal hastaneye koşar. Nalan da , Melek'in durumunu öğrenmiştir. Hastaneye geldiğinde Kenan'ı görür. İlhami ise, Nalan'ın her adımını izlemektedir. Peşinden o da hastaneye gelir. Kenan ve İlhami arasında kavga çıkar.

Kenan, karar verir ve tekrar kaptanlığa dönecektir. Nalan, onun gideceğini duyduktan sonra son bir kez görmek ister. Kutsi'nin deniz kıyısındaki barakasına gelir. İlhami de peşinden gelir. Nalan, İlhami'yi görünce çok şaşırır. Kenan'dab ayrılırken beklediği manzara bu değildir. İlhami ise, Kenan'a kötü bir güle güle hediyesi verir. Nalan ile evlendiklerini ona söyler.

Azmi, Nalan'a geçmiş ile ilgili olan sırrı kendince anlatır. Çünkü, Nalan'dan sakladkları vardır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR