X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Hıçkırık 49. Bölüm

Kenan, Nalan ve İlhami'nin evlendiğini öğrendikten sonra gitmekten vazgeçer. Kalmasının tek nedeni vardır: kendisini üzen bu aileden ve özellikle de İlhami'den intikam almaktır. Kurduğu plan sonucunda ilk olarak tüm ailenin buluştuğu akşam yemeğine gelir. Azmi bu sırada Nalan ve İlhami'nin evliliğini kutlamaktadır. Kenan içeri girdiğinde ortam buz kesilir. Kenan'ın söylediğine öncelikle Nalan ve masada bulunan herkes çok şaşırır.

Hayat, şirkette çalışırken Perihan gelir ve ortalık karışır. Perihan ve Engin, Hayat yüzünden kavga eder. Hayat düştüğü durumdan dolayı üzüntü yaşar.

Gonca'ya bilinmeyen birisinden çiçek gelir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR