X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Hıçkırık 6. Bölüm

İlhami, Nalan'a kafayı takmıştır. Nalan'ı elde edebilmek için  ona iş teklif eder. Nalan tasarıma duyduğu ilgi ile İlhami'nin teklifini kabul eder. Kenan bu olayı duyduğunda işin özünü araştırmaya başlar. İlhami ile sorun yaşayan eski sevgilisinden öğrendiklerinden sonra Nalan için telaşlanmaya başlar. Bu birlikteliği önleyebilmek için harekete geçer.

Gonca otelde gözlerini açtığında sıkıntılarının başlangıcı olduğunu anlar. Gece Engin ile ne yaşadığını hatırlamayan Gonca'yı evde bir başka sorun bekler. Babası ve ablası onu beklemektedir. Babasının gazabından kurtulmak için hem yalan söyler, hem de teyzesini devreye sokar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR