X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Hıçkırık 7. Bölüm

Kenan, İlhami'nin gerçek yüzünü gördükten sonra Nalan'ı ondan uzak tutmak için elinden geleni yapar. Kenan'a, Aslı yüzünden öfkeli olan Nalan ise, inat yapar ve İlhami ile görüşmeye devam eder. Kenan ondan uzak durmasını ister. Nalan nedenini sorduğunda öğrendiklerini anlatamaz. İkilinin arasında büyük bir tartışma geçer. Tartışma sonrasında yakınlaşan Nalan ve Kenan'ı, Perihan balkondan görür.

Engin, tefecilere olan borcunu ödeyemez ve alıkonulur. Engin tefecilerden biraz daha zaman ister; fakat, bu istek ona dayak olarak geri döner. Annesi Perihan da bu yüzden mücevherlerini bozdurmak zorunda kalır.

Zengin yaşam özlemi Gonca'nın başına belalar açmaya devam eder. Engin ile buluşmak için tekrar otel restoranına giden Gonca,  Engin'i bekler. Engin o sırada tefecilerle uğraştığından mekana gelmez. Gonca cebinde para olamadan içip, yemiştir. Hesap vakti geldiğinde ne yapacağını kara kara düşünmeye başlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR