X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Hıçkırık 8. Bölüm

Engin'in tefecilerden aldığı yüklü borç ortaya büyük sorun çıkarır. Borca şirketi teminat olarak gösteren Engin ödeme zamanını geçirir. Kenan olayı öğrendiğinde çok sinirlenir. Borcu konuşmak için tefecilerle görüşür. Tefeciler Kenan'a borcu ödemesi için kısa bir zaman verirler. Kenan parayı toparlar; fakat, seneti bir başkası ondan önce almıştır.

Kenan, Nalan'ın havuz başında düşürdüğü küpesini alıp odasına koymuştur. Aslı, Kenan'ın yokluğunu fırsat bilip onun odasına girer. Kenan ile ilgili işine yarayacağı bilgi toplamaktır amacı. Bu sırada yatağın üzerinde Nalan'a ait olan küpeyi bulur. Kenan'ın bir sevgilisi olacağını düşünür. Nalan'a danışır; fakat, bir yanıt bulamaz. Başka bir gece yine Nalan'ın odasındayken küpenin diğer eşini makyaj aynasının önünde bulur. Nalan'a şüpheli bir bakış atar.

Gonca ve Hayat babalarının sıkıntısını yaşarlar. Burhan'ın alacakları evi basar ve değerli şeyler ararlar. Bu sırada Gonca'nın gece için arkadaşından aldığı kolyeyi bulurlar. Kolyeye el koyarlar. Gonca arkadaşının kolyesini kaptırdığına ve içinde bulunduğu bu koşullara kahreder..

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR