X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

12. Bölüm

Hayat koşullarının, kaderin hırsızlığa mecbur ettiği Mavi ile Ahlak ve Kumar Masası’nda dedektif olarak görev yapan Çınar’ın ümitsiz aşklarının hikayesini anlatan “Hırsız - Polis”in genel konusu şöyle;

Mavi (Özle Düvencioğlu), 25 yaşlarında, güzel, zeki bir kızdır. İstanbul’un fakir mahallelerinden birinde, ağabeyi Ali Rıza (Murat Daltaban), nam-ı diğer Arıza, kız kardeşi Ümit ve Arıza’nın iki çocuğuyla birlikte yaşamaktadır. Babanın gidişi ve annenin ölümünün ardından büyük bir geçim sıkıntısına düşen bu beş kişilik aileye önce Arıza bakmaya çalışmış, ancak Arıza’nın kirli işlere bulaşması ve günün birinde yakalanmasıyla beraber sorumluluk Mavi’nin üzerine kalmıştır.

Mavi’nin hayatı gündüzleri durağandır. Geceleri ise üyesi bir çetinin aksiyonlarından ötürü oldukça hareketli. Bir otomobil tamirhanesini üs olarak kullanan bu soygun çetesinin lideri, Aksak (Uğur Yücel) lâkabıyla tanınan, sert mizaçlı, ters birisidir. Aksak, Mavi’ye karşı kendisine de tam itiraf edemediği, bastırmak istediği bir aşkla içten içe bağlıdır.

Çınar (Timuçin Esen) ise 30 yaşlarında, yakışıklı, iyi yürekli, mesleğine ve ailesine bağlı birisidir. Babasını küçük yaşta, evlerine giren bir hırsızın saldırısı sonucu kaybetmiş ve bu olayın etkisiyle polisliğe yönelmiştir.

Çınar’ın hayatı polislik mesleğinin getirdiği zorluklarla doludur. Bununla beraber, karakoldaki kader ortakları ve sivil hayattaki birkaç yakın dostuyla birlikte dertlerini biraz da olsun unutup mütevazı hayatını sürdürmektedir.Çınar bir tesadüf eseri Mavi’yle tanışır. Hırsız olduğunu bilmediği bu güzel kızın, yeğenlerine, ailesine düşkünlüğünden ve içtenliğinden etkilenen Çınar’ın duyguları çok geçmeden aşka dönüşür.

BÖLÜMLER