X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

15. Bölüm

Hapisten çıktıktan  sonra normal bir hayat kurmaya çalışan Mavi, bir markette işe başlamıştır. Abisi Arıza okuldaki işinden çoktan atılmış, evin bütün yükü yine Mavi’nin üstüne kalmıştır. 
Mahkemede Mavi’yi muhbir olarak kullandıklarını söyleyen Çınar, kendini affettirmek için her yolu dener. Ancak Mavi kaskatıdır. Bu sırada Aylin’le ilgili gelen bir haber, Çınar’ı yeniden onunla ilgilenmeye itecektir. 
Aylardır cezaevinde bulunan ve belki Mavi gelir diye görüş günlerini umutla bekleyen Aksak ise iki adamıyla birlikte mahkemeye gidip gelmektedir. Tahliye olacakları gün için herkese büyük bir sürprizi vardır. Tabii Mavi de bu planın uzağında kalamayacaktır. Ama aşkından asla vazgeçmeyen Çınar’ın bunu öğrenmesi hiç de uzun sürmez. Bu arada zaten aynı karakolda oldukları için aralarındaki ilişkinin tedirginliğini yaşayan Bünyamin ve Ayşegül, bir de Başkomiser Selahattin’e yakalanır.

BÖLÜMLER