X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

17. Bölüm

Aksak, “Çek elini kadınımdan” dedikten sonra gözü dönen Çınar, Mavi’yi kendine kelepçeleyerek arabaya bindirir. Nereye gideceğini, ne yapacağını kendisi de bilmemektedir.

Aşk, öfke, çaresizlik, imkansızlıklar içinde hiddetli bir hesaplaşma yaşarlar. Çınar bu marazi durumdan ya deli ya katil olarak çıkacağından korkmaktadır.

Masumlar Lokantası’nda Mavi’yi yanında tutan Aksak ise halinden memnundur. Çetenin esas işi de sorunsuzca sürmektedir. Ancak Mavi çok geçmeden olanların farkına varır. Ve bu sırada karşısına çıkan şey, Mavi’yi yıllar öncesine götürecek, belki de bütün ailenin hayatını değiştirecek bir kapıyı aralayacaktır.

Bu arada Arıza kendi işini kurmanın heyecanıyla mutludur. Bu durum herkesi şaşırtsa da sevinç yaratır. Ama başına geleceklerden henüz kimsenin haberi yoktur. Arıza’yı uçurumun eşiğine getirecek gelişmeler, Mavi’yi de bir kez daha polisle karşı karşıya bırakır.

 

BÖLÜMLER