X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

19. Bölüm

Mavi’nin Aksak’ın verdiği kolyeyi taşıdığını anlayan Çınar, son hesaplaşma için Mavi’yi evine çağırmıştır. Aslında birbirine delice aşık olan iki genç hayatlarını altüst eden olaylara dair en acı gerçekleri ilk kez böylesine netlikle konuşurlar. Ancak bu konuşmanın onların bilmediği bir tanığı daha vardır.

Bu arada Melih, evine girip hiçbir şey çalmayan Mavi hakkında Başkomiser Selahattin’den bilgi ister. Karşılaştığı manzara hiç de iç açıcı değildir. Zeynep Yılmaz ve Ali Rıza Yılmaz’ın dosyaları oldukça kabarıktır. Melih’in Mavi’yi araştırdığını öğrenen Çınar’ın ise burnuna kötü kokular gelmektedir. Melih’i biraz kurcalayan Çınar onun hakkında inanılmaz gerçeklere ulaşır.

Arıza ve Ümit ise yıllar sonra babalarını buldukları umuduyla işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Öte yandan Mavi’yle geleceğinin giderek daha büyük bir karanlığa gömüldüğünü fark eden Aksak derinden derine büyük acı çekmektedir. Acısı ve çaresizliği onu yeni planlar yapmaya zorlamaktadır.

Ve Bünyamin ile Ayşegül nihayet evlenirler. Çınar ve Selahattin ise şahitleri olur. Ancak bu mutlu olayın sonunda herkesi korkunç bir sürpriz beklemektedir.

BÖLÜMLER