X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

20. Bölüm

Bombalı saldırıdan şans eseri kurtulan Çınar’ın durumu kritiktir. Ölümle yaşam arasında mücadele verirken, etrafındakilerin farkında bile değildir.

Haberi televizyondan öğrenen Mavi, Aksak’ın durdurmaya çalışmasına rağmen Çınar’ın yanına koşar. Ancak hastanede karşılaşacağı şeyler, aralarındaki tek engelin Aksak olmadığını gösterecektir.

Çınar’ın arabasına bombayı kimin koyduğunu araştıran Başkomiser Selahattin, bu işi Aksak’ın üzerine yıkmaya çalışmaktadır. Sadece Selahattin değil, duydukları nedeniyle Mavi de Aksak’tan şüphelenmektedir.

Bu arada Melih’in babaları olduğundan iyice emin olan Arıza ve Ümit, kendi yöntemleriyle Melih’in etrafında dolaşmayı sürdürürler.

Mavi’yi Çınar’ın yanında olmaktan alıkoyamayan Aksak ise allak bullak olmuştur. Evde de lokantada da her şeyi dağıtır, hatta Mahide’yi bile küstürür. Mavi’nin kendisinden şüphelenmesi ise bardağı taşıran son damla olur. Bu durum, Aksak’ı korkunç bir plan yapmaya iter.

BÖLÜMLER