X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

21. Bölüm

Mavi’ye marazi bir aşkla bağlı olan Aksak, aralarında tek engel olarak gördüğü Çınar’ı ortadan kaldırmaya niyetlidir. Ancak tam amacına ulaşacağı sırada, hiç hesaba katmadığı bir durumun içinde bulur kendini.

Bu arada Çınar’la yeniden yakınlaşmak için hastanedeki halini fırsat bilen Aylin’in eline önemli bir koz geçer. Artık Mavi’yi Çınar’dan uzak tutmak için her yolu deneyecektir. Ancak bütün çabalarına rağmen işler hiç de umduğu gibi gitmez.

Başarılı bir amir olduğunu üstlerine kanıtlama çabasında olan Başkomiser Selahattin ise, bombalı saldırının faili diye Aksak’ın tepesinde biter. Çetedekiler bu durumdan Mavi’yi sorumlu tutar. Evde ise Mahide ve hatta Aksak’ın babası bile bombayı Aksak’ın koyduğuna inanmaktadır. Ama Aksak bu yargısız infazın intikamını almakta gecikmez.

Öte yandan baba meselesini deşmekten vazgeçmeyen Arıza, Melih’in siyasi kariyerini mahvetme planları yapmaktadır. Melih’in başına açılacak işlerin asıl başlangıcı ise Ümit’in isyanı olacaktır.

 

BÖLÜMLER