X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

23. Bölüm

Yakaladığı adamın rüşvet suçlamasıyla karşılaşan Çınar, bunun çirkin bir oyun olduğunu anlatmaya çalışır. Ancak minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır. Çınar’ı belki de hayatının en zor günleri beklemektedir. 

Kirli işlerinin ortaya çıkmasından korkan Melih de her taraftan sıkıştırılmış durumdadır. Babalık davası, aile hayatının da tehlikeye girmesine neden olur.

Başına gelenlerden ötürü Çınar için endişelenen Mavi’yi bir darbe daha beklemektedir. Ama imdadına yetişecek olan yine Aksak olacaktır. Çınar’ın içine düştüğü durumdan umutlanan Aksak, Mavi’ye yeniden yaklaşmak ister. Bu durum iki sevgilinin arasını bir kez daha açacaktır.

Kendisini pisliğe bulaştıranlarla savaşacak bütün malzemeleri elinden alınan Çınar, her şeye rağmen vazgeçmez. Dostlarının yardımıyla bu beladan kurtulmaya çalışır. Ancak bu hiç de kolay değildir.

Melih’le görüştükten sonra babalık davasından vazgeçmeye karar veren Mavi’nin sürpriz bir konuğu vardır. Ve bu konuğun ziyareti, tüm ailenin hayatını etkileyecek olayların başlangıcı olacaktır.

 

BÖLÜMLER