X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

24. Bölüm

DNA testiyle babalığı kanıtlanan Melih’in maskesi düşmüştür. Bütün çocukları ve karısı Rebeca’nın önünde hayat hikayesini anlatmaya başlar.

Melih’in samimi itirafları, şimdiye kadar inkar ettiği çocuklarıyla aralarındaki buzları eritir. Bu duruma en çok sevinense Ümit olur. Artık önlerinde yeni bir hayat vardır, hepsinin içini bir umut kaplar. Ancak tam babalarına kavuştukları sırada, etraflarında dolaşan büyük tehlikenin farkında bile değillerdir.

Bu arada Çınar, canına kasteden ve sonra da kirli tezgahı kuran Bitlisli Mahmut’a adım adım yaklaşmaktadır. Tabii birlikte iş yaptığı Melih’e de. Ancak babasının pis işlerinden Mavi’ye söz edemez.

Melih’in ise başı ciddi beladadır. Boyundan büyük işlere kalkıştığını anladığında artık her şey için çok geç olacaktır.

Mavi’ye yakın olabilmek için evlerini satın alan Aksak ise türlü bahanelerle eve gidip gelmektedir. Mavi’nin itirazlarına rağmen vazgeçmeyen Aksak, ölümcül bir oyunun içine kendi ayaklarıyla girecektir.

BÖLÜMLER