X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

25. Bölüm

Aksak yüzünden başlayan tartışma nedeniyle Mavi’nin kalbini kıran Çınar, sevgilisinin gönlünü almaya çalışmaktadır. Ancak bunu düşünürken karşılaşacağı manzara Çınar’ın gözünü döndürür ve pişman olacağı şeyler yapmasına neden olur.

Yaşadığı korkunç olaylar nedeniyle zaten yıpranan Mavi’nin artık Çınar’ı affetmeye niyeti yoktur. Tam tersine, intikam almak için tehlikeli bir plan yapar. Ama girişeceği şey, bütün ailenin hayatını etkileyecek bir sürprize yol açacaktır.

Aksak ise eline geçen hiçbir fırsatı kaçırmaz ve türlü bahanelerle Mavi’nin etrafında olmayı sürdürür. Öte yandan, önceki işin parasıyla Mavi’nin evini aldığı için daha büyük bir soygun planlar. Ama çetenin hiç hesaba katmadığı bir şey, Aksak’ı çok zor bir tercihle karşı karşıya bırakır. Aksak’ın tercihi, en güvendiği adamıyla ilişkilerini çatırdatırken, çetenin başına açılacak belalar zincirinin de başlangıcı olacaktır.

Bu arada silahlı üç adam tarafından rehin alınmak ve ardından babasının hapse girmesi, Ümit’in üzerinde ağır hasar bırakır. Yaşadıkları, hem okuluna hem de Jilet’le ilişkisine yansıyacaktır.

 

BÖLÜMLER