X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

29. Bölüm

Her şeyden habersiz Ümit’i takip ederken bıçaklanan Jilet, kanlar içinde yatmaktadır. Çınar’ın hazırladığı operasyondaki rolünü başarıyla oynayan Ümit ise son anda Jilet’in ortaya çıkıp bir de üstüne yaralanmasıyla iyice paniğe kapılmıştır. Her şeyi yoluna sokacak olansa Çınar’dır.

Ümit’in başına gelenler, Jilet’le aralarını düzeltmekle kalmaz, Mavi’nin de gözünü açar. Olan biteni öğrenince Çınar’a sonsuz güven duyan Mavi, aşkına daha fazla karşı koyamaz ve bir daha ayrılmamak üzere Çınar’ın kollarına atılır. Ancak bu sırada onları izleyen bir çift göz vardır.

Bütün engellere rağmen sonunda yeniden kavuşan iki aşık hemen evlilik hazırlıklarına başlar. Bu haber, Mavi’ye evlenme teklifine hazırlanan Aksak’a tez ulaşır. Yaptığı Aksak’ça planlarına hız verir. Ömründe bir kez, o da Mavi için diz çöken Aksak, sevdiği kadının gönlünü kazanmaya kararlıdır. Çabası, Mavi’yi bile ürkütecektir.

Öte yandan Çınar da amiri Selahattin’in yarattığı engellerle boğuşmaktadır. Bir hırsızla evlenecek olması, Çınar’ın yeniden soruşturmaya uğramasına neden olur. Karşısında büyük bir sınav vardır.

Bu arada son günlerini hastanede geçirmek istemeyen Hayri, Fulya’nın öyle bir haline tanık olur ki sonunda tedaviyi kabul eder.

 

BÖLÜMLER