X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

31. Bölüm

Aradan üç hafta geçmiştir. Aksak, nikahtan bir gün önce kaçırdığı Mavi'yi Rize'de bir yayla evine götürmüştür. Ama Aksak, Mavi'yi sakladığı bu eve, asıl kendini hapsetmiş gibidir.

Çınar ise kazadan sonra kendine gelir gelmez Mavi’yi bulmak üzere hemen harekete geçer. Ama ne yazık ki, Mavi’nin gönül rızasıyla gittiğine inanan Selahattin yüzünden polis teşkilatından istediği desteği alamayacaktır.

Çınar'ın yaşayıp yaşamadığını bile bilmeyen Mavi, bütün çabalara rağmen hiçbir şey yiyip içmemektedir. Mavi'nin sağlığından endişelenen Aksak, onu ikna etmeye çalışırken ciddi bir hata yapar. Kendisi için tehlikeli olan bu hata Çınar'ın da dikkatinden kaçmayacaktır. Ulaştığı ipuçları Çınar'ı adım adım Rize'ye doğru götürmektedir.

Bu arada haftalardır Mavi'den hiçbir haber alamayan kardeşleri çaresizce beklemektedir. Ümit, ablasının yokluğunda evi idare etmeye çalışmaktadır. Ancak ailesinin ve hayatın gerçekleri rahat bir nefes almasına izin vermez. O sırada Ümit üniversite sınav sonuçlarını öğrenir.

Tek derdi bir fırsatını bulup kaçmak olan Mavi, bunun için her yolu denemektedir ama bütün kilitleri açmayı öğreten ustasının kilidi altındadır. Babası ve bakıcı kadın Mahide'nin de bulunduğu yayla evinde Mavi'yle Aksak arasında savaş yaşanmaktadır. Mavi için sonunda tek çare kalır: Gelinliğini giyer ve bir gece Aksak’ın odasına girer!

BÖLÜMLER