X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

32. Bölüm

Aksak’ı oyuna getirip telefonunu alan Mavi’nin amacı, Çınar’a haber verip bir an önce bu hapisten kurtulmaktır. Fakat ne yazık ki, zamanlaması yanlıştır.

Mavi’nin izini bulabilmek için didinen Çınar, zekası sayesinde önemli bir bilgiye ulaşır ve hemen harekete geçer. Bu arada Mavi’nin yokluğuyla sorumluluğunu hatırlayan Arıza, geçinmenin yollarını aramaktadır. Bulduğu yöntem onu ilginç bir tesadüfe götürecektir.

Masumlar da ise lokantacılıktan sıkılan ekip esas işlere dönmeye karar verir. Tabii o işleri Aksak’sız yürütmek hiç de kolay değildir.

Çınar, Rize’de Mavi’nin izini sürerken yayla evinde tuhaf bir durum yaşanmaktadır. Aksak’ı sevindiren bir gelişme, Mahide’yi çileden çıkartacaktır. Mavi ise sonunda kaçmayı başarır. Haftalardır ağzına bir lokma girmediği için gücü tükenmiştir.

Bu sırada Çınar da evi bulmuştur. Aksak’ı adalete teslim edecek, Mavi’yi alıp gidecektir. Ama olaylar hiç de umduğu gibi gelişmez. Evde patlayan bir silah her şeyi altüst edecek ve olayların akışını tersine çevirecektir.

BÖLÜMLER