X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

33. Bölüm

Kaçarken ormanda yorgunluktan bayılan ve Aksak tarafından bulunup hastaneye götürülen Mavi, kendine gelir gelmez evin yolunu tutar.

Aksak adam kaçırmaktan, Çınar ise adam yaralamaktan hapistedir. Bugüne kadar içeri tıktığı adamlarla aynı koğuşta kalmak ve sevdiğinin yanında olamamak Çınar’ı allak bullak etmiştir.

Mavi döndüğü için evde büyük sevinç yaşanır. Mavi’nin aklıysa Çınar’dadır. Ve iki sevgili onca zaman sonra cezaevinde bir araya gelir.

Bu arada ameliyattan sonra kontrol altında tutulan Hayri’nin tahlil sonuçları iyi çıkmıştır. Hastalık nedeniyle ertelediği isteğini bir an önce gerçekleştirmek için harekete geçer. Fulya’ya çoktan gönlünü kaptırmış olan Yakup’unsa başka planları vardır.

Mahide’yi Çınar’ın vurmadığından emin olan Mavi, bu işi çözmeye kararlıdır. Dursun ve Mahide’den medet umar ama boşunadır. Kendisi yüzünden hapiste olan Çınar’ı kurtarmanın tek yolu kalmıştır. Ve bunun da bedeli çok ağırdır.

 

BÖLÜMLER