X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

35. Bölüm

Yakup’la buluşacakken karşısında Aksak’ı gören Mavi öfkelidir. Yenilgiyi kabullenmiş Aksak’ın tek isteği ise affedilmektir. Ve bir sürpriz hazırlar.

Bu arada eve gelen paranın kaynağını merak eden Arıza, kardeşi için endişelenmektedir. Hiç de haksız olmadığı çabucak anlaşılır. Mavi, atölye soygunu nedeniyle gözaltına alınır. İki aşık şimdi bir kez daha hırsız ve polis olarak karşı karşıyadır.

Mavi’nin yeniden Aksak’la çalıştığını düşünen Arıza soluğu lokantada alır. Bu kez sahiden masum olan Aksak, Mavi’nin neler karıştırdığını anlamak için eve gider. Mavi takip edildiğinden habersizdir.

Çınar, patronun parasını çalıp işçilere dağıtan hırsıza dair kanıt bulunamasa da Mavi’den kuvvetle şüphelenmektedir. Şüphesinin boşa çıkmasını umarak gerçeği öğrenmek için bütün yolları dener. Polisi alt etmeyi başaran Mavi ise bildiği yolda ilerlemeye kararlıdır.

Bu arada Mavi’nin karşısına beklenmedik bir şekilde eski bir tanıdık çıkar. Yıllardır görmediği bu kişi, bütün aileyi yeni maceralara sürükleyecektir.

 

BÖLÜMLER