X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

37. Bölüm

Garsonluk yaptığı kafeteryaya müşteri olarak gelen Aksak’tan kurtulmaya çalışırken, bir de karşısında Çınar’ı gören Mavi, iyice zor durumda kalır. Tabii bu üçlü buluşmadan hiçbiri memnun değildir. Bu işini de kaybetmek istemeyen Mavi, sonunda iki onulmaz aşığını da kapı dışarı eder. Ama bir süre sonra kovduğu gerçek aşkına, teşekkür etmek zorunda kalacağını henüz bilmiyordur.

Çocukların annesi ortaya çıktığından beri işkillenen Arıza, Mert’i okula kendisi götürmeye başlar. Yıllar sonra Nermin’i görmek Arıza’yı etkilese de çocuklara yaklaşmasına asla izin vermez. Ancak  birkaç saat sonra Kiraz ortadan kaybolur. Jilet’le muhabbete daldıkları parkta yeğeninin yok olduğunu fark etmeyen Ümit başta olmak üzere herkes deliye döner. Arıza soluğu Nermin’de alır. Herkesin imdadına yetişen, yine Çınar olacaktır. İşaretler büyük bir tehlikeyi göstermektedir. Başına kötü bir şey gelmeden Kiraz’ı bulmak için polis alarmdadır.

Bu arada Aksak ve çetesi de büyük soygun için canla başla çalışmaktadır. Her şey incelikle planlanır, hiçbir masraftan kaçınılmaz. Ama Çınar’ın da büyük operasyona hazırlandığından haberleri yoktur. Büyük gün geldiğinde çete de polis de heyecanla işlerinin başındadır.  Çınar, Aksak’a suçüstü yapacağı anı iple çekerken, Aksak ölümle burun buruna kalmayı tercih edecektir.

 

BÖLÜMLER