X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

38. Bölüm

Aksak ve çetesinin banka soygunu hayali, Çınar’ın operasyonuyla suya düşmüş, çete üyeleri yakalanmamak için Aksak’ı küçücük tünelde kaderine terk etmek zorunda kalmıştır. Bir terslik olduğunu anlayan Aksak ilk kez bu kadar çaresizdir. Çınar ise onu kendi kazdığı tünelde kıstırmaya kararlıdır. Aksak’ın önünde iki seçenek vardır: ya teslim olacak ya da ölümü kabullenecektir.

Soygunu polisin haber alması, çete içinde herkesin birbirini suçladığı büyük bir çatışmaya yol açar. Yaptığına çoktan pişman olan Jilet, sonunda Çınar’la konuştuğunu itiraf eder. Ve çareyi ortadan kaybolmakta bulur. Ama artık sabrı taşan Ümit, herkesi şaşırtan bir hareketle duruma el koyacaktır.

Mavi ise Aksak cephesinde olanlardan habersiz, kafeteryada çalışmayı sürdürmektedir. Yeni iş arkadaşı Özlem’in coşkusu ona da bulaşmıştır. Hayata yeniden umutla bakmaya başlar. Ve Özlem’in yardımıyla daha önce aklından bile geçmeyen önemli bir adım atar. Artık hayallerinin peşinden gidecektir.

Fakat tam bu sırada korkunç bir olayla karşı karşıya kalır. Mavi’yi hayat, ölüm ve aşk üzerine düşünmeye iten olay, Çınar’la yeniden yollarının kesişmesine de neden olur. Yaşadığı büyük acı ve umutlarının sönmesi, Mavi’yi hiç bilmediği bir dünyada çok tehlikeli bir maceraya sürükleyecektir.

BÖLÜMLER