X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

40. Bölüm

Aksak, Mavi’yi kurtarmak için ölümle burun buruna kalan Çınar’a bakmaktadır. Bıraksa, marazi aşkının önündeki tek engel de ortadan kalkacaktır. Aksak’ın kararını, Mavi’nin çığlığı verir.

Hırsız ve polis, aşkları için ortak düşmana karşı omuz omuza savaşmaktadır şimdi. Mavi’nin kaçırılıp getirildiği inşaatta, karşılarına çıkan adamları birlikte haklamaya başlarlar. Uyuşturucu tüccarı Hulki ise tıkır tıkır yürüyen işlerine çomak sokan hırsızın cezasını vermeye kararlıdır. Ve elindeki silah, Çınar’la Aksak’ın ellerindekinden çok daha güçlüdür.

Polisi de karşısında görünce kaybedeceği hiçbir şeyi kalmadığını anlayan Hulki, silahını kullanmakta tereddüt etmez. Mavi, iki aşığının gözleri önünde yavaş yavaş ölüme doğru yol almaktadır. Çınar ve Aksak, çaresizlik içinde kıvranırken zaman durmuş gibidir.

Bu arada Bünyamin ve Leyla da Çınar’a yardım etmek için çırpınmaktadır. Leyla’nın eski görevinden gelen tecrübesi tam da şimdi işe yarayacaktır.

Bu sefer Mavi’nin kurtulamayacağını hisseden Arıza ise yıkılmıştır. Olayların boyutundan yeni haberdar olan Ümit korkudan ölmek üzeredir. Herkesi yatıştırmak da yine, en az onlar kadar endişeli olan Fulya’ya düşer.

 

BÖLÜMLER