X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

41. Bölüm

Ne yaptıysa Mavi’yi beladan uzak tutamayan Çınar’ın önünde artık iki yol vardır. Ya adaleti sağlayıp ömür boyu Mavi’nin nefretini kazanacak ya da mesleğinden vazgeçecektir.

Arıza ve Nermin arasındaki ilişki en sıcak dönemlerini yaşarken Arıza kumar oynadığı gerekçesiyle gözaltına alınır. Bu, yalnız aile içinde büyük bir sarsıntıya neden olmayacak, Selahattin’i de beklenmedik bir olayla karşı karşıya bırakacaktır. Abisinin intikamını almak isteyen Mavi ise kendini ateşe atacak bir intikam planı yapar.

Robin Hood hikayeleri hem polisin hem medyanın ilgi odağı olmuştur. Selahattin duruma el koyar. Robin Hood ölü ya da diri yakalanacaktır! Emniyetteki yeni kararlar Mavi’nin etrafındaki çemberin daha da daralmasına yol açacaktır. 

Olayların farkında olan Aksak da Mavi için endişelidir. Evde de durum hiç iyi değildir. Dursun’un başına gelenler, Aksak’ın zaten kızgın olduğu Mahide’ye patlamasına neden olur.

Mavi’yi meslektaşlarının insafına bırakmayan Çınar, onu korumak için kritik bir noktada bir polis gibi değil bir “aşık” gibi davranır.

BÖLÜMLER