X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

42. Bölüm

Çınar sayesinde polisin tuzağından kurtulan Mavi, sonunda dayanamayıp aşkına sığınmıştır. Aylar sonra ilk kez sevdiğini yanında bulan Çınar şaşkın ama çok mutludur. Ne var ki her şey o kadar kolay olmayacaktır.

Duyduğu bir haberle altüst olan Çınar büyük bir hata yapar. Mavi de yıkılmış ve bu aşkın imkansızlığına iyice inanmıştır. Aşkını bir kez daha kaybetmeyi göze alamayan Çınar ince bir plan yapar ve her şey umduğu gibi gider. Çınar ve Mavi baş başa aşklarının alevlendiği yerde, bütün geçmişlerini ve geleceklerini gözden geçirme fırsatı bulurlar.

Bu arada Nermin’le yeniden bir hayat kurmak isteyen Arıza’nın, annesini kabul etmeyen Mert’le başı derttedir. Oğlunu alıştırmanın yollarını ararken kendini bir anda karakolda bulur. Bunun başkomiser Selahattin’in bir planı olduğu, çok geçmeden anlaşılır. Arıza’nın kurtulması hiç de kolay olmayacaktır.

İstediği gibi genç güzel bir bakıcıya kavuşan Dursun, kısa sürede Mahide’yi mumla arayacak hale gelir. Tabii Mahide’yi geri getirmek için oğlunun devreye girmesi ve Aksak’ça bir plan yapması icap eder.

BÖLÜMLER