X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

43. Bölüm

Çınar ve Mavi, en güzel günlerini yaşadıkları Ağva’da yeniden birliktedirler. Hayatın önlerine çıkardığı bütün engelleri bir kenara bırakıp beraberliklerinin tadını çıkarırlar. Ancak Ümit’ten gelen bir telefon, ikisini de bu güzel rüyadan uyandırmaya yeter: Arıza karakoldadır.

Kumar yüzünden gözaltına alındığını sanan Arıza’yı ise bambaşka bir sürpriz beklemektedir. Selahattin’in sinsi planı kötü polis Murat’ı bile şaşırtır. Ama asıl şaşkınlığı, Arıza hapse girdikten sonra yaşayacaklardır.

Mavi’nin sevgisini yeniden kazanabilmek için fırsat kollayan Aksak’a gün doğmuştur. Hemen Mavi’ye gider ve planını açıklar. Bedeli ne olursa olsun abisini kurtarmaya kararlı olan Mavi, Aksak’ın teklifini kabul eder. Hatta bununla da kalmayıp daha tehlikeli bir işe girişir. Ama herkese meydan okurcasına yaptığı hareket, bütün şimşekleri üzerine çekmesine neden olacaktır.

Olayların geldiği nokta Çınar’ın korkularını körüklemiştir. Bu kez, Mavi’nin bir köşede cesedini bulmaktansa, her şeyi yapmaya kararlıdır. 

BÖLÜMLER