X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

44. Bölüm

Çınar’ın polislerle beraber eve geldiğini öğrenen Mavi allak bullak olmuştur. Teslim olmakla kaçmak arasında gidip gelir. Sonunda bildiği yolu seçer. Buna en çok sevinen Aksak olacaktır.

Robin Hood’un Mavi olduğunun anlaşılması evdekileri darmadağın etmiştir. Ümit, Fulya, Nermin, herkes şaşkındır. Uzun süredir her şeyi bilen ve olacaklardan korkan Arıza’nın durumu hepsinden vahimdir.

Bu korkunun daha büyüğünü yaşayan Çınar ise herkesten önce Mavi’ye ulaşmak için didinir. Sevgilisinin kaderini Murat gibi polislere bırakmayacaktır. Bunun için her yolu dener. Bir yandan da Başkomiser Selahattin’in suçlamalarına hedef olmaktan kurtulamaz. Aradığı desteği yine dostlarından bulacaktır.

Mavi’nin, kurduğu tuzak nedeniyle Çınar’dan nefret edeceğini uman Aksak ise dünyanın en mutlu insanıdır. Yıllardır beklediği anı yakalamış, hayallerine yelken açmaktadır.

Polisten kaçmayı başaran Mavi’nin kafası hala karışıktır. Ya bütün sevdiklerini bırakıp gidecek, ya da hayatta en korktuğu şeyi kabullenmek zorunda kalacaktır.

BÖLÜMLER