X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

45. Bölüm

Çınar nezarethanede sabaha kadar Mavi’nin yanında kalır. Mavi’nin yargılanma sürecinde de hep onun yanında olacaktır. Mavi’ye en iyi avukatı tutar, davadan en az cezayı alması için elinden geleni yapar. Davanın olumlu sonuçlanması için tüm davacıların şikâyetlerini geri alması gerekecektir.  Ancak davacılar arasında Başkomiser Selahattin de vardır.

Mavi’yi yitiren Aksak darmadağın olmuştur. Çınar’ın Mavi’nin hayatını yaktığını düşünmektedir. Aksak bir gece tüm öfkesiyle Çınar’ın karşısına çıkar.

Mavi tutukevinde mahkeme gününü beklerken, Çınar’dan sürpriz bir teklif gelir. Diğer tarafta Bünyamin ve Leyla duygusal olarak yakınlaşmaya başlarlar. Bünyamin, Leyla’nın hayat hikâyesini öğrenir.

Mahkeme günü, tüm Robin Hood destekçileri ve gazeteciler bir araya gelir. Mavi adeta halk kahramanı olmuştur. Aksak da davayı yakından takip edenler arasındadır. Beklenmeyen bir gelişme Mavi ve Çınar’ın kaderini tamamen değiştirecektir. 

BÖLÜMLER