X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

48. Bölüm

Babasının tehlikeyi atlatamadığını öğrenen Aksak’ın dünyası yıkılmıştır. Dursun bir kez bile oğluna sevgi sözcükleri edemeden mutlak sessizliğe gömülmüştür. Ne var ki, Aksak’ın babasıyla ilgili sorularına cevap yine beklenmedik bir şekilde babasından gelecektir.

Çınar ve Mavi ise kaçak yaşadıkları halde çok mutludur. Pasaportlar, biletler her şey hazırdır. Sevdiklerini arkada bırakacak olmak Mavi’nin içini burksa da, Çınar’ın yanında kendini çok iyi hissetmektedir. Yeni kimliklerine alışmaya çalışarak İngiltere günlerinin provalarını yaparlar.

Mavi’nin uzaklara gidecek olması evdekilere de türlü duyguları bir arada yaşatır. Hem kurtulacak diye sevinir, hem de bir daha görememe korkusunu yaşarlar. Yıllar sonra Nermin’e kavuşan ve yeniden bir aile olmanın heyecanını yaşayan Arıza, Mavi’nin kendisi için yaptıklarını şimdi daha iyi anlamaktadır. Ve kardeşine bir sürpriz hazırlamak ister. Ama coşkuyla giriştiği bu işin sonunda herkesi nasıl derin bir karanlığa sürükleyeceğinden habersizdir. Arıza’nın başına gelen felaket, her şeyi altüst edecektir.

BÖLÜMLER